Använda e-post program

Ändrad den Wed, 02 Feb 2022 vid 09:03 AM

Om du använder Microsoft Outlook, Outlook Express, Thunderbird eller Apple Mail, klicka på länken nedan för att öppna steg-för-steg-instruktioner om hur du konfigurerar ditt e-postkonto i dessa klienter.

Länk till Kolab (engelska instruktioner)

För att konfigurera andra e-postklienter, använd kontoinställningarna som visas nedan.

Så länge din klientapplikation stöder följande protokoll kan den användas för att ansluta till Plesk Premium Email. Nedan finns en översikt över de olika protokoll vi stödjer tillsammans med de inställningar du behöver ange i din klient.

IMAP-inställningar

Inkommande server (IMAP)

mail.dittdomänamn.xx

Port/Säkerhet

993 + SSL/TLS

Autentisering

Krypterat lösenord

Användarnamn

dinepostadress@dittdomänamn.xx

SMTP-inställningar

Utgående server (SMTP)

mail.dittdomänamn.xx

Port/Säkerhet

465 + SSL/TLS

Autentisering

Krypterat lösenord

Användarnamn

dinepostadress@dittdomänamn.xx

CardDAV- och CalDAV-inställningar

Peka din CalDAV- och CardDAV-kompatibla klient till följande serveradress:

https://dittdomänamn.xx

ActiveSync/Exchange

NTUS e-post stöder också det proprietära ActiveSync-protokollet (ofta märkt Exchange i klienter).
För att ansluta din klient via detta protokoll, använd följande serveradress:

https://dittdomänamn.xx