Ångerrätt

Ändrad den Mon, 14 Feb 2022 vid 01:26 PM

Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter leverans av din beställning och utan speciell anledning.

Vid utnyttjande av Ångerrätt/ Öppet köp betalar kunden för eventuella administrativa kostnader i samband med återföring av köpeskillingen.

Varan/Produkten returneras i oöppnat skick/obruten förpackning.

Returer skickas till:

NTUS AB

Drivågatan 11

343 34 ÄLMHULT

Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår.
Återbetalningen sker inom 5 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.